Nyheter

Svenska Rasfjäderfäförbundet

Medlem i SRF

Vi ökar sakta igen med medlemmar i Svenska rasfjäderfäförbundet efter några år med stilleståande och dalande medlemstal. 

Med en ny aktiv styrelse som jobbar för att engagera och motivera våra medlemmar samtidig som styrelsen tycker det är viktigt att informera om att Svenska Rasfjäderfä Förbundet är det rikstäckande förbund som tar alla raser under sina vingar för bevarandet av mångfoldet och det unika vid varje ras.

Uavsett om det är höns, ankor, gäss, kalkoner eller prydnadsfjäderfä är det viktigt att avla och bevara djuren för sina egenskaper och inte minst specifika utseende.

Det är det kun vi medlemmar som kan hjälpa till med och alla hönsinntresserade kan vara med på sitt sätt i större eller mindre grad. Det är medlemmarna som är Svensk Rasfjäderfäförbund!

Årets Nationalutställning kommer arrangeras helgen 23-24. november i Tångahallen, Vårdgårda kommun. lätt åtkommlig vid E-20  lite norr om Alingsås.

Vi tror att när vi flyttar plats för vår nationalutställning och samlar alla aktiviteter på en och samma plats och att vi när vi flyttar oss, kommer locka fler utställare och mer besökande så kan vi få fler till att intressera sig för Rasfjäderfä.

Tångahallen är betydligt större än de lokaler vi har har varit de senare åren och vi vi ser därför möjligheten att hitta nya aktiviteter och spännande utmaningar för de som besöker årets höjdpunkt .

Vi önskar alla hjärtligt välkommna till årets nationalutställning i Tångahallen!

Nationalen 2019 blir i Tångahallen, Vårgårda

Nu är det dags för nationalen att flytta igen. Efter flera år i Halmstad och Halmstad hundarena är det nu dags att flytta vår stora Nationalutställning.

Vi har stor tro på att Tångahallen i Tångahed, Vårgårda skall bli en vitamininsprutning till vår Nationalutställning. En plats där vi samlar utställning, boende, seminar och goda fjäderfävänner på en plats 

  • Sveriges finaste rasfjäderfä bedöms och visas upp
  • Best in Show koras och därmed Sveriges högst bedömda rasfjäderfä
  • Championutställare koras, bästa utställare gennom 3 utställningar
  • Golden ring tävlingen där utställaren själv spelar på sitt bästa djur
  •  Guidad visningar och raspresentationer
  • Till saluavdelning med vurderade djur
  • Servering 
  • Lotteri med fina priser
  • Leverantörer och förhandlare av foder och utrustning
  • SRF information med Ringförsäljning

Svenska Rasfjäderfäförbundet

Vi bevarar våra vanligaste fjäderfäraser i Sverige

 

Svenska Rasfjäderfäförbundet är förbundet för dig som är intresserad av rasfjäderfä i alla former. Medlemskap i SRF och någon av våra special- eller lokalklubbar vill tillföra mycket mer till din hobby. Vi arbetar för att gamla och nya raser skall standariseras och bevaras i henseende av utseende och egenskaper.

 

Kom i kontakt med oss

 

Address:

Leo Berg, Gödingevägen 60, Lindome

 

Email:

info@ras-fjaderfa.se

 

Phone:

+46 (0)73 053 82 09

I SOCIALA MEDIER

 

Facebook

 

Twitter

 

Pinterest

 

Instagram

 

Copyright © All Rights Reserved