Aktuellt

Nyheter 2021

I Vår webshop kan du nu köpa 2021 års ringar

kom ihåg att betala medlemssavgiften.

Köp Godkänd Identitesmärkning (Fotringar) från

Svenska rasfjäderfäförbundet.

Fotringar för 2020 är märkta med identitetsnummer, årtal och godkänd storlek.

För att hitta rätt storlek till din ras så klicka på knappen nedan. 

SRF fotring är ett krav för att ställa ut dina djur på Nationalen och våra lokal och specialutställningar, men även bra att använda för märkning av dina egna djur. 

Sjukdomar & pågående pandemier 

Medlemsträff/dommarmöte i Blekinge


Årets medlemsträff planeras att anordnas i Blekinge den 25 september i samband med dommarmötet. Årets ras kommer vara Svenska dvärg som vi kommer kika och diskutera extra kring, vi ser e trevlig ökning av rasen i Sverige och anser att det är lämpligt att samla uppfödare och domare för diskussion kring rasen för vidare avel samt bedömning av rasen.

Självklart är det inte bara uppfödare med Svensk  dvärg som ska ta tillfället i akt att komma, utan alla medlemmar är inbjudna och har ni något djur av annan ras som ni skulle vilja visa upp för att få en värdering kring så är det välkommet!

Träffen börjar kl 11,00 på Hallandsboda B&B, Hemsjövägen 1093-38, 37693 Svängsta, Lunch kommer finnas på tidig eftermiddag.

Vid medtag av djur, boka detta till Oskar Hässelmo senast den 12 sept med antalet fack samt storlek

Vill ni komma, anmäl er! Möjlighet för övernattning med grillning på lördagkvällen kommer finnas, anmäl till Oskar Hässelmo senast den 4 Sept. oskar@hasselmo.se 0760878108

Mvh SRF´s styrelse


Vi har lagt in kontaktuppgifter till styrelse, domare och andra personer i SRF du kanske behöver komma i kontakt med på en egen kontaktsida. klicka på länken här under så hoppas vi du hittar de kontakter du behöver

Jordbruksverket har höjt restriktionerna för fågelinfluensa till nivå 2.

För mer information se Jordbruksverkets hemsida

www.jordbruksverket.se

Kontaktuppgifter